Marokkaanse bakker in Roosendaal levert verse producten

Bent u op zoek naar een Marokkaanse bakker in Roosendaal? Bij Bakkerij Zonne Brood worden alle Marokkaanse tradities in ere gehouden. Wij hebben verschillende soorten Marokkaanse lekkernijen in ons assortiment. Ook voor Marokkaanse broden kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan Khobz of Harcha. De eerste is gemaakt van griesmeel en wordt net als onze andere broden vers gebakken in eigen oven. Wist u dat dit type brood vaak wordt gegeten bij de warme maaltijd? Als u op zoek bent naar iets zoeters wat prima kan voldoen als tussendoortje is Harcha een goede keuze om eens te proberen. Dip dit broodje in een beetje honing en de smaaksensatie is compleet! Zin gekregen in een lekker Marokkaans brood(je)? Als Marokkaanse bakker in Roosendaal staan wij voor u klaar.

Marokkaanse Bakker Roosendaal

Marokkaanse bakker in Roosendaal maakt authentieke verse producten

Wilt u pizzapunten bestellen bij een Marokkaanse bakker in Roosendaal? Wij maken de pizza’s met authentiek Marokkaans brood en ze worden elke dag vers bereid. Alle pizza’s worden royaal besmeerd met zelfgemaakte sauzen. Daarna worden ze belegd met vlees, vis of een vegetarische optie. Vervolgens gaan wij aan de slag met het snijden van de groentes die elke dag vers worden geleverd. Als finishing touch kunnen kruiden niet ontbreken, denk aan koriander of peterselie. Daarna zijn de pizza’s klaar en is het tijd om ze in de oven te doen. Zo ziet u dus dat kwaliteit en handgemaakte producten bij ons voorop staan. Als Marokkaanse bakker in Roosendaal hechten wij daar veel waarde aan. Bent u op zoek naar een andere Marokkaanse lekkernij? Kom langs in onze bakkerij in Roosendaal om een lekker product uit te zoeken.

Marokkaanse bakker in Roosendaal heeft oog voor duurzaamheid

Als Marokkaanse bakker in Roosendaal hechten wij naast ambacht en kwaliteit ook veel waarde aan duurzaamheid. Wij hebben een vooruitstrevende aanpak en maken daarbij gebruik van veel innovatieve producten. Wist u dat wij beschikken over een hypermodern machinepark? Daarmee kunnen wij duurzaamheid en kwaliteit garanderen. Natuurlijk kunnen wij daarbij niet zonder ons geweldige team van medewerkers. Ieder brengt zijn eigen expertise met zich mee en wordt gedragen door dezelfde passie voor het vak. Kom eens langs bij onze bakkerij in Roosendaal en proef onze overheerlijke Marokkaanse producten!

Menu