Bakkerij in Roosendaal bakt handgemaakte kwaliteitsproducten

Op zoek naar een luxe bakkerij in Roosendaal? Kom dan eens langs in onze bakkerij! Wij bakken alle producten zelf en iedere dag ligt er 100% vers gebakken brood uit eigen oven in de winkel. U kunt kiezen uit allerlei verschillende soorten broden! Ook lekkernijen en andere verse producten kunnen natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment. Voor het weekend kunt u zelfgemaakte croissantjes kopen of een lekker gevuld broodje bestellen. Stiekem zijn deze producten ook heel erg geschikt als tussendoortje om jezelf zo af en toe te verwennen. Over verwennen gesproken, heeft u de pizzapunten al in onze vitrine gespot? Deze zijn verkrijgbaar met salami of ham maar er zijn ook vegetarische opties beschikbaar. Als luxe bakker in Roosendaal hebben wij alles in huis om u te voorzien van uw dagelijkse boterham maar ook van luxe bakkerijproducten. Kom langs in de bakkerij om de lekkerste producten uit te zoeken.

Bakkerij Roosendaal

Bakkerij in Roosendaal heeft een vooruitstrevende aanpak

Als bakkerij in Roosendaal onderscheiden wij ons door onze vooruitstrevende aanpak. Wij maken daarom ook gebruik van vele innovatieve producten. Nederlandse en Marokkaanse tradities worden in ere gehouden door een breed assortiment aan te bieden van altijd verse producten. Dus bent u op zoek naar een Marokkaanse bakker in Roosendaal? Kom dan zeker eens langs in onze bakkerij! Ondanks de ambachtelijke wijze van bereiden beschikken wij bovendien over een hypermodern machinepark om duurzaamheid en kwaliteit te kunnen garanderen. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door een geweldig team van medewerkers.

Bakkerij in Roosendaal wordt gerund door een team bakprofessionals

Het team van onze bakkerij in Roosendaal heeft echt passie voor het vak. Iedereen heeft een flinke dosis discipline en wil zijn handen uit de mouwen steken. Om kwalitatieve bakkersproducten te maken is er natuurlijk veel kennis en ervaring in het vak nodig. Dit hebben wij allemaal in huis. Daarbij kun je denken aan welke ingrediënten nodig zijn om een product te bakken maar ook aan regels over voedselveiligheid. Hier hechten wij erg veel waarde aan. Ook vinden wij het belangrijk om een uitstekende service te leveren. Dit zult u meteen merken als u onze bakkerij in Roosendaal binnenstapt.

Menu